SCHOONHEIDSSALON SERENE

WELKOM BIJ

SCHOONHEIDSSALON SERENE

OVER ONS

Schoonheidssalon Serene is een sfeervolle en professionele salon. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rust. Ik werk met producten van de merken Spa Salonne Pro en Puurr.

U kunt bij schoonheidssalon Serene terecht voor huidverzorging en huidverbeterende gezichtsbehandelingen zoals Mirconeedling, Biopeeling en Biopulse. Alle behandelingen worden aangepast op uw huidtype voor zowel de jeugdige als rijpere huid.

De persoonlijke benadering en huidadvies op maat zorgen ervoor dat klanten zich welkom voelen.

Eigenaar

Nicole nieuwenhuijsen

Mijn naam is Nicole Nieuwenhuijsen, eigenaresse van schoonheidssalon Serene. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. In 2001 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon.

De producten van Spa Salonne Pro en Puurr sluiten aan bij mijn eigen visie.  Geen behandeling in de salon is hetzelfde. U bent uniek, daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen. Ik vind dat een bezoek aan mijn salon meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend.

Hopelijk zie ik u binnenkort bij Schoonheidssalon Serene!

Een lieve groet,

Nicole

Afspraak maken?

+31 6 22 52 57 40

nicolenieuwenhuijsen@hotmail.com

+31 6 22 52 57 40